Klinikens läkare

Klinikens läkare har olika specialist inriktningar, de flesta är Neurologer, med erfarenhet av just behandling av svår huvudvärk och migrän. Personalen på kliniken har utöver sina specialistkompetenser också ett genuint intresse för huvudvärk/migrän och den problematik som det innebär.

Utöver sin specialistkompetens finns också ett genuint intresse för huvudvärk/migrän och den problematik som det innebär. Våra läkare har erfarenhet och kunskap att behandla migrän och annan huvudvärk. Det är också det vi specialiserat oss på.

Målet är att du ska få en korrekt och effektiv behandling. Du kan också bli rekommenderad livsstilsförändringar vid behov (se vidare under fliken sjuksköterska). Vi vill gärna att du som patient känner dej delaktig och aktiv i behandlingen.

Du kan också få möjlighet till Botoxbehandling och/eller CGRP-behandling hos oss om du uppfyller de diagnoskriterier som krävs för denna behandling. Det är alltid läkaren som beslutar om vilken behandling som passar dig allra bäst.

BEHÖVER DU HJÄLP?


Få svar på de vanligaste frågorna!
Besök sidan!