Klinikens läkare

Klinikens läkare är alla Neurologer, med erfarenhet av just behandling av svår huvudvärk och migrän. Personalen på kliniken har utöver sina specialistkompetenser också ett genuint intresse för huvudvärk/migrän och den problematik som det innebär.

Utöver sin specialistkompetens finns också ett genuint intresse för huvudvärk/migrän och den problematik som det innebär. Att vara Neurolog innebär inte med automatik att man är duktig på just huvudvärksområdet! På migränkliniken krävs mer än så. Våra läkare har erfarenhet och kunskap att behandla migrän och annan huvudvärk. Det är också det vi specialiserat oss på.

Målet är att du ska få en korrekt och effektiv behandling. Du kan också bli rekommenderad livsstilsförändringar vid behov (se vidare under fliken sjuksköterska). Vi vill gärna att du som patient känner dej delaktig och aktiv i behandlingen.

Om din doktor bedömer du är lämplig för behandling såsom Botox och/eller CGRP-behandling erbjuder vi naturligtvis även dessa behandlingar. Det är alltid läkaren som beslutar om vilken behandling som passar dig allra bäst.

BEHÖVER DU HJÄLP?


Få svar på de vanligaste frågorna!
Besök sidan!